All for Joomla All for Webmasters

Календар на манифестации и настани

Во Крива Паланка започна фестивалот на детска песна ,,Распеано симитче’’

palanka1 palanka2

 

Во НУ Центар за култура од Крива Паланка, започна четвртото издание на фестивалот на детска песна „Распеано симитче“, кој е во организација на Центарот за аудиовизуелни уметности од Крива Паланка, а во соработка и со поддршка на Општина Крива Паланка.

Search