All for Joomla All for Webmasters

Календар на манифестации и настани

Десеттото издание на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

 

Во Крива Паланка беше отворено  десеттото, јубилејно издание на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“. На фестувалот учествуваа 9 театарски групи со 9 театарски претстави од Макдеонија, Бугарија, Србија и Хрватска

Search