All for Joomla All for Webmasters

Календар на манифестации и настани

Најуспешен просветен работник во оваа учебна година во Крива Паланка

 

На манифестацијата која првпат се воведува оваа година, беше доделено признанието најуспешен просветен работник во општина Крива Паланка во учебната 2017/18 година.

Search