All for Joomla All for Webmasters

Календар на манифестации и настани

Премиерот Зоран Заев ја посети општина Крива Паланка во рамки на прославата на Успение на Пресвета Богородица

 

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев со претставници на Владата на Р.Македонија, присуствуваше на прославата на големиот христијански празник Успение на Пресвета Богородица  кој традиционално и масовно се прославува во Општина Крива Паланка.

Search