All for Joomla All for Webmasters

Календар на манифестации и настани

Јелена Томашевиќ одржа концерт во Крива Паланка

 

Пред преполниот плоштад во центарот на Крива Паланка,  одржа концерт познатата српска поп-пејачка, Јелена Томашевиќ. Настанот е во организација на локалната самоуправа на општина Крива Палнака и културните институции од градот, во рамки на програмата на „Кривопаланечко културно лето 2018“, под покровителство на „Булмак“.

Search