All for Joomla All for Webmasters

Активности

Активности

 

ВО СЛАВА И ЧЕСТ НА ПАТРОНОТ И ЗАШТИТНИК НА ГРАДОТ КРАТОВО, СВЕТИОТ МАЧЕНИК ЃОРЃИ КРАТОВСКИ
ОПШТИНА КРАТОВО ВО СОРАБОТКА СО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА, ВЕ ПОКАНУВА НА ПРОСЛАВА НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА
24 Фебруари 2019 година

svgkratovski
ПРОГРАМА

08.30 часот – Света Архиерејска Литургија на Митрополитот Кумановско – Осоговски г. д-р Јосиф во црковниот храм „Св.Ѓорѓи Кратовски“

09.30часот – Културно – уметничка програма  (Градски Плоштад)

crkvasvgkratovski

Search